• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting

Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting

Rating:
100%
16 495,-

Moonlight Living levereras med dynor i Cameo Brown som STANDARD. Om vit rotting beställs levereras gruppen med dyntyg-färgen coffee. Dynorna är hela 12 cm tjocka. UV skydd både i rotting och kuddtyg.

Läs mer om produkten
Kommer til lager: 23.02.2024

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
200200
Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting
Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting Moonlight Living soffgrupp i brunmix rotting

Gruppen levereras med dynor i Cameo Brown som STANDARD. Om vit rotting beställs levereras gruppen med dyntyg-färgen coffee. Dynorna är hela 12 cm tjocka.

Extra dynöverdrag kan fås i Coffee, grå, svart och röd färg mot ett pristillägg.
Skräddarsydd presenning finns att beställa som extra tillbehör.

UV skydd både i rotting och kuddtyg. Genomfärgad rotting (dvs förhindrar blekning och sprickbildning i Rottingen) och aluminiumram.

Färg: Brunmix
 

Vi har trädgårdsmöblerna eller rättare sagt utemöbler med inne stil. Det är lätt att se att utemöbler mer och mer börjar likna inne möbler. Våra möbler har en kvalitet och design som gör våra produkter lika aktuella inne som ute.

Hur vet du som kund om möblerna inte spricker upp eller bleks efter bara ett par år?

Dålig kvalitet kan vara svår att upptäcka. Många producenter blandar i krita och gips för att spara kostnader. Resultatet blir att materialet blir poröst och spricker.
Kontrollera att flätverket är stramt. Ju stramare rotting desto bättre kvalitet. Det är viktigt att ramen består av varm galvaniserat aluminium som är helsvetsat och pulver lackerat. Då kan möblerna stå ute i alla väder hela året under många år utan underhåll.

Dålig materialkvalitet blir uppenbar först efter några år. I butiken är alla möbler nya, och där ser alla lika fina ut. Kvalitetsskillnader är därför mycket svåra att upptäcka.


 • Utvändiga mått i cm:
  2 moduler utan armstöd: L:140 B:90 H: 62
  Hörn: L:90 B:90 H:62
  Stol: L:95 B:90 H:62
  Bord/puff: L:75 B:65 H:28
  Litet bord: L:43 B:43 H:43

Generelt:
 • SKU: 200200
 • Antal personer: 7
Vis all produktinformasjon
Baihui 200200
Recensioner
Copyright © 2023 Sparmax. All rights reserved.