• check

    Massor för pengarna

  • check

    365 dagars öppet köp

  • check

    Snabb leverans

ABC - hygienpaket för dusch och badrum

ABC - hygienpaket för dusch och badrum

Rating:
100%
990,-

ABC packet är en otroligt enkel och användarvänlig hygienpaket som innehåller de nödvändiga renhållningsprodukterna du behöver till duschen/badrummet.

Läs mer om produkten

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 590,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
980002
ABC - hygienpaket för dusch och badrum
ABC - hygienpaket för dusch och badrum ABC - hygienpaket för dusch och badrum ABC - hygienpaket för dusch och badrum

"Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning."

ABC-paketet
är en otroligt enkel och användarvänlig hygienpaket med endast de väsentliga rengöringsprodukterna som behövs för dusch, toalett och badrum. För att garantera garantin på våra badrumsprodukter rekommenderas att använda endast ABC-hygienpaketet och inte andra typer av produkter för rengöringsprocessen av våra produkter.

FYND!! Över 1 års förbrukning!


1 x 5 L Aloe Vera Krämtvål
2 x 1 L Hygiena Polish
2 x 1 L Hygiena Desinfektion
2 x 1 L Spegelpolish

Totalt 11 liter

A: Hygiena Polish - 2 liter

Hygiena Polish är den ultimata lösningen för att bevara den ursprungliga glansen och renheten på badrumsytor och bubbelpool/badkar. Polishen avlägsnar kalkavlagringar, hudrester, tvålrester, kalk och smuts som kan ansamlas över tid. Designad för användning på badkar, duschhörn, väggar, kakel, lättmetallytor, porslin, handfat och mer.

Enkel att använda, bara spraya direkt på området, låt verka i 2 minuter och skölj sedan noggrant med vatten. Det anmärkningsvärda med Hygiena Polish är att den är helt naturlig och miljövänlig, och den bryts snabbt ner i naturen efter användning. Detta säkerställer att produkten inte bara är effektiv, utan också skonsam mot miljön.

B: Aloe Vera Krämtvål - 5 liter
Vår exklusiva krämtvål är skapad med omsorg om både duschupplevelsen och omvårdnaden av händerna. Den silkeslena konsistensen ger en lyxig känsla samtidigt som den skonsamt rengör huden och lämnar den mjuk och välmående. Med en delikat doft som förtrollar sinnena blir varje dusch eller handtvätt till en upplevelse av ren välbefinnande. Ge dina händer och kropp den omvårdnad de förtjänar med vår förstklassiga krämtvål.

C: Hygiena Desinfektion - 2 liter
Med Hygiena Desinfektion kan du vara trygg med att ditt badrum är noggrant rengjort och skyddat mot skadliga bakterier.
Bevara en sund och hygienisk atmosfär i ditt hem med detta pålitliga och effektiva desinfektionsmedel! lämplig för porslin, badkar, toaletter, badrum, duschhörn/väggar/kakel m.m. Angriper inte plast eller metaller.

D: Spegelpolish - 2 liter
Vår spegelpolish är den ultimata lösningen för att få dina speglar att skina som nya. Med en skonsam men effektiv formula avlägsnar den fingeravtryck, smuts och fläckar och lämnar en kristallklar finish. Upplev din spegel i dess allra bästa ljus med vår pålitliga spegelpolish!


Generelt:
  • SKU: 980002
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.