• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige

Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige

200x160x67 cm
Rating:
100%
19 495,-
Skjærgaard Comfort säng med förvaring är baserad på vår Comfort Continental-säng. Med 7-zoners Therapy®-pocketfjädring i madrassen, mjukare axel- och höftzoner för optimalt stöd och komfort och vår Tigertouch-madrass sover du gott hela natten. Läs mer om produkten
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Se bild
Se bild
Se bild

OBS! Huvudgavel som är med på bilden är inte inkluderad i priset. Alla sängar som finns på lagret är med fasta madrasser som standard. När du väljer en medium eller extra fast madrass tillkommer det normalt en leveranstid på cirka 4 veckor.

NB! Begränsat lager – Var snabb!
Andra kunder ser också på denna produkt just nu...

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 25 års garanti*
SKU
720205
Oslagbart pris!
Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige
Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige Comfort säng med förvaring 160x200 cm - beige

Förvaringsboxen på 350 liter (90 cm) ger dig gott om plats för täcken, kuddar, kläder eller barnleksaker utan att kompromissa med den viktiga sovkomforten. Sängen finns i flera olika storlekar. Bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.
 

Mått:

Bredd: 160 cm

Längd: 200 cm

Höjd: 67 cm (OBS: 5 cm ben kan levereras)
 

Produktegenskaper:

 • 7-zoners Therapy®-pocketfjädring i madrassen (250/M2)
 • Stort förvaringsutrymme. Låda av vit laminerad MDF. Lyft av lock med hjälp av stabila fjädrar.
 • Ben av aluminium eller trä (svart/natur)
 • Skumkomponenterna är i HR37/37-material (High Resilience polyurethane foam)
 • 12 cm sängram i trä med fingerskarvar.
 • Överdraget på bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.
 • Huvudmadrassen kan levereras i medium eller fast

Bäddmadrass:

TigerTouch ingår i priset.


Montering:

Mestadels monterad

Skruva in benen i resårbotten

Lägg på bäddmadrassen

Underhåll:

Dammsug madrasserna och tyget på sängen med jämna mellanrum.Generelt:
 • SKU: 720205
Vis all produktinformasjon

Med GeLatex® bäddmadrass får du en 8 cm tjock bäddmadrass där den ena liggytan är gjord av högkvalitativ Latex och den andra sidan är en mycket ventilerande Gel med en kylande effekt. Med denna bäddmadrass har du alternativ som gör att du kan anpassa dig efter säsong och temperatur och på så sätt uppnå perfekt sovkomfort året runt. Bäddmadrassen är antibakteriell, medeltålig, ger optimalt ortopediskt stöd och ät ekologiskt certifierat. Med sina tekniska egenskaper, anpassningsförmåga och ergonomiska egenskaper är GeLatex en bäddmadrass för de extra kräsna.

TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet. Med denna bäddmadrass säkerställs det att du får den bekväma "Soft touch-känslan”, medan de egenskaperna hos den zonindelade madrassen ger nödvändigt stöd. Med sin överlägsna sovkomfort och unika förmåga att transportera fukt, är detta en bäddmadrass för de med de högsta kraven på komfort.

Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord. Du kommer att uppleva ett fantastiskt stöd för kroppen och särskilt ryggraden, vilket i sin tur leder till lindring av rygg- och nacksmärta. Madrassen uppfyller Oeko-Tex första klasstandard och anpassad för allergiker och spädbarn. Den förhindrar liggsår genom optimalt ortopediskt stöd och lindrar trycket på kroppens mest utsatta områden.

Softlines Seng 720205
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.