• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Ramsäng 90x200 - beige

Ramsäng 90x200 - beige

200x90x59 cm
10 495,-
Skjærgaard rammadrasser är byggd av samma material och med samma teknik som våra kontinentalsängar, med 7-zons Therapy®-pocketfjädring med mjuka axel- och höftzoner för optimalt stöd och komfort. Läs mer om produkten
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Se bilde
Se bilde

OBS! Huvudgavel som är med på bilden är inte inkluderad i priset. Alla sängar som finns på lagret är med fasta madrasser som standard. När du väljer en medium eller extra fast madrass tillkommer det normalt en leveranstid på cirka 4 veckor.

Förväntat leveransdatum: 02.09.2024

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 25 års garanti*
SKU
720559
Oslagbart pris!
Ramsäng 90x200 - beige
Ramsäng 90x200 - beige Ramsäng 90x200 - beige Ramsäng 90x200 - beige Ramsäng 90x200 - beige

Våra ramsängar har en solid 12 cm ram i massivt trä med förankrade Bonell-fjädrar, sedan en Comfort-madrass med 7-zons Therapy®-pocketfjädring med mjuka axel- och höftzoner för optimalt stöd och komfort. Med en mjuk och spänstig TigerTouch-bäddmadrass sover du gott hela natten. Ramsängar är ett fantastiskt alternativ till barnrum, gästrum, sommarstugor eller fritidshus - alla kommer att sova gott här!
 

Produktegenskaper: 

 • 7-zoners Therapy®-pocketfjädring i madrassen (250/M2).
 • Skumkomponenter är i HR37/37-material (High Resilience polyurethane foam)
 • 12 cm sängram i trä med fingerskarvar.
 • Överdraget på bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.
 • Madrassen finns i medium eller fast

 

Bäddmadrass:

 • Skjærgaard Tigertouch ingår i priset.

 

Montering:

 • Färdigmonterad
 • Skruva in benen i ramarna
 • Lägg på bäddmadrassen


Underhåll:

 • Dammsug madrasserna och tyget på sängen med jämna mellanrum.


Generelt:
 • SKU: 720559
Vis all produktinformasjon

Med GeLatex® bäddmadrass får du en 8 cm tjock bäddmadrass där den ena liggytan är gjord av högkvalitativ Latex och den andra sidan är en mycket ventilerande Gel med en kylande effekt. Med denna bäddmadrass har du alternativ som gör att du kan anpassa dig efter säsong och temperatur och på så sätt uppnå perfekt sovkomfort året runt. Bäddmadrassen är antibakteriell, medeltålig, ger optimalt ortopediskt stöd och ät ekologiskt certifierat. Med sina tekniska egenskaper, anpassningsförmåga och ergonomiska egenskaper är GeLatex en bäddmadrass för de extra kräsna.

TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet. Med denna bäddmadrass säkerställs det att du får den bekväma "Soft touch-känslan”, medan de egenskaperna hos den zonindelade madrassen ger nödvändigt stöd. Med sin överlägsna sovkomfort och unika förmåga att transportera fukt, är detta en bäddmadrass för de med de högsta kraven på komfort.

Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord. Du kommer att uppleva ett fantastiskt stöd för kroppen och särskilt ryggraden, vilket i sin tur leder till lindring av rygg- och nacksmärta. Madrassen uppfyller Oeko-Tex första klasstandard och anpassad för allergiker och spädbarn. Den förhindrar liggsår genom optimalt ortopediskt stöd och lindrar trycket på kroppens mest utsatta områden.

Softlines Seng 720559
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.