• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Comfort ställbar säng 180x200 - beige

Comfort ställbar säng 180x200 - beige

200x180x67 cm
Special Price 27 495,-
Spara: 2 000,-
Tidigare pris: 29 495,-
Skjærgaard Comfort ställbara sängar är i samma familj som Comfort Kontinental och Comfort förvaringssäng, där alla har 7-zoners Therapy®-pocketfjädring i madrassen samt mjuka axel- och höftzoner för optimalt stöd och komfort. Läs mer om produkten
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Se bild
Se bild
Se bild

OBS! Huvudgavel som är med på bilden är inte inkluderad i priset. Alla sängar som finns på lagret är med fasta madrasser som standard. När du väljer en medium eller extra fast madrass tillkommer det normalt en leveranstid på cirka 4 veckor.

NB! Begränsat lager – Var snabb!
Andra kunder ser också på denna produkt just nu...

Lagerstatus: I lager

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 25 års garanti*
SKU
720230
Oslagbart pris!
Sommerrea
Comfort ställbar säng 180x200 - beige
Comfort ställbar säng 180x200 - beige Comfort ställbar säng 180x200 - beige

Comfort ger även justerbar och optimal komfort för ömma axlar och nackar, eftersom både fotänden och ryggen kan höjas individuellt. Detta märks tydligt då nedre ryggen slappnar av på ett fantastiskt sätt när man lyfter upp foten/ryggen (många använder kuddar mellan/under benen för att uppnå liknande effekt). Sängen har en H-split i bäddmadrassen som standard för att undvika att en skarv mellan sängarna, samtidigt som ryggen kan justeras individuellt. Standard är att fjärrkontrollen sitter fast med en spiralkabel på sängen men kan uppdateras till trådlös i beställningsalternativen. 
 

Produktegenskaper: 

 • 7-zons Therapy®-pocketfjädring i madrassen (250/M2)
 • Skumkomponenterna är i HR37/37-material (High Resilience polyurethane foam)
 • Elektrisk motor med fjärrkontroll ansluten till motor med kabel (ca 1–1,5 m räckvidd från sängens sida)
 • Ben 15 cm i aluminium eller trä (svart/natur)
 • Underdel/låda av 20 mm plywood med förstärkningar i båda ändar/fästpunkter för mekanism. Alla mekaniska delar är epoxy-emaljerad.
 • Överdraget på bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.
 • Madrassen finns i medium eller fast

Bäddmadrass:

 • TigerTouch ingår i priset. 

Montering:

 • Mestadels monterad
 • Skruva in benen i ramarna
 • Lägg på bäddmadrass

Underhåll:

 • Dammsug madrasserna och tyget på sängen med jämna mellanrum.


Generelt:
 • SKU: 720230
Vis all produktinformasjon

Med GeLatex® bäddmadrass får du en 8 cm tjock bäddmadrass där den ena liggytan är gjord av högkvalitativ Latex och den andra sidan är en mycket ventilerande Gel med en kylande effekt. Med denna bäddmadrass har du alternativ som gör att du kan anpassa dig efter säsong och temperatur och på så sätt uppnå perfekt sovkomfort året runt. Bäddmadrassen är antibakteriell, medeltålig, ger optimalt ortopediskt stöd och ät ekologiskt certifierat. Med sina tekniska egenskaper, anpassningsförmåga och ergonomiska egenskaper är GeLatex en bäddmadrass för de extra kräsna.

TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet. Med denna bäddmadrass säkerställs det att du får den bekväma "Soft touch-känslan”, medan de egenskaperna hos den zonindelade madrassen ger nödvändigt stöd. Med sin överlägsna sovkomfort och unika förmåga att transportera fukt, är detta en bäddmadrass för de med de högsta kraven på komfort.

Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord. Du kommer att uppleva ett fantastiskt stöd för kroppen och särskilt ryggraden, vilket i sin tur leder till lindring av rygg- och nacksmärta. Madrassen uppfyller Oeko-Tex första klasstandard och anpassad för allergiker och spädbarn. Den förhindrar liggsår genom optimalt ortopediskt stöd och lindrar trycket på kroppens mest utsatta områden.


TigerTouch® overmadrass
TigertouchTigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
GeLatex® overmadrass
GelatexMed GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
MemoryFoam VitaRest® overmadrass
MemoryFoamMed MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
Sense 7-sone overmadrassMemoryFoamSense 7-sone® Med 100% ClimaLatex® støpt med forskjellig fasthetsgrad i syv forskjellige soner. Utnytt liggeegenskapene i din 7-sone hovedmadrass til det fulle med en videreføring av soneprinsippet også i overmadrassen.
Softlines Seng 720230
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.