• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Premium ställbar säng 180x200 - mörkblå

Premium ställbar säng 180x200 - mörkblå

200x180x67 cm
Rating:
100%
48 495,-
Skjærgaard Premium ställbar säng är i samma familj som Premium Continental. Premium ställbar säng är för dig som vill ha högsta kvalitet. Vår toppmodell tar sömnen till en ny nivå, vilket ger dig en unik känsla av lyx i sovrummet. Läs mer om produkten
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer

OBS! Huvudgavel som är med på bilden är inte inkluderad i priset. Alla sängar som finns på lagret är med fasta madrasser som standard. När du väljer en medium eller extra fast madrass tillkommer det normalt en leveranstid på cirka 4 veckor.

Förväntat leveransdatum: 21.08.2024

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 25 års garanti*
SKU
720251
Oslagbart pris!
Premium ställbar säng 180x200 - mörkblå
Premium ställbar säng 180x200 - mörkblå Premium ställbar säng 180x200 - mörkblå

Med Skjærgaards sju fantastiska komfortzoner med SoftTouch-pocketfjädrar och vår Gelatex-bäddmadrass får du den ultimata vilopositionen och bekväm nattsömn. Med HR-skum och Climaletex har Premium Latex den bästa andningsförmågan i klassen och ger därmed också din säng den bästa hygienen. Dessutom ger Premium Justerbar optimal komfort för ömma axlar och nackar eftersom både fotänden och ryggen kan höjas individuellt med den trådlösa fjärrkontrollen, vilket är särskilt märkbart genom att ländryggen slappnar av fantastiskt med lite upphöjning av fotänden/ryggen. Nackstödet justeras också automatiskt när ryggen justeras för ökat stöd och komfort för nacke och huvud. H-split i bäddmadrassen säkerställer individuell användning av ryggarna, samtidigt som man undviker en skarv mellan sängarna. Du känner dig omgiven av lyx och ett fantastiskt välbehag oavsett om du sitter eller ligger i Skjærgaard Premium Elektrisk justerbar säng.
 

Produktegenskaper: 

 • 7-zons progressiv SoftTouch-pocketfjädrar i madrassen (330/M2). Med sina unika egenskaper gör SoftTouch-fjädrarna att du känner ett fantastiskt, mjukt välkomnande när du går och lägger dig, medan den progressiva fjädern erbjuder unikt och exakt stöd när din optimala liggposition uppnås.
 • Skumkomponenter i kanterna är i HR37 / 37-material (High Resilience polyurethane foam), vilket ger mycket bra stabilitet. Liggytorna är gjorda av Climalatex, med mer än 250 stycken 5 mm hål per m2, vilket säkerställer en fantastisk andningsförmåga och transporterar bort fukt ur din säng, vilket i sin tur garanterar optimal sänghygien.
 • Elmotor med trådlös fjärrkontroll
 • Låda av 20mm A-klass plywood som går hela vägen ner till golvet. Lådan är förstärkt i båda ändar såväl som i områdena för fäste av mekanismen. Alla metalldelar i mekanismen är epoxy-emaljerad.
 • Överdraget till bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.
 • Madrasserna finns i medium eller fast

Bäddmadrass:
 

 • Skjærgaard Gelatex ingår i priset.

Montering:

 • Färdigmonterad
 • Lägg på bäddmadrassen


Underhåll:

 • Dammsug madrasserna och tyget på sängen med jämna mellanrum.


Generelt:
 • SKU: 720251
Vis all produktinformasjon

Med GeLatex® bäddmadrass får du en 8 cm tjock bäddmadrass där den ena liggytan är gjord av högkvalitativ Latex och den andra sidan är en mycket ventilerande Gel med en kylande effekt. Med denna bäddmadrass har du alternativ som gör att du kan anpassa dig efter säsong och temperatur och på så sätt uppnå perfekt sovkomfort året runt. Bäddmadrassen är antibakteriell, medeltålig, ger optimalt ortopediskt stöd och ät ekologiskt certifierat. Med sina tekniska egenskaper, anpassningsförmåga och ergonomiska egenskaper är GeLatex en bäddmadrass för de extra kräsna.

TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet. Med denna bäddmadrass säkerställs det att du får den bekväma "Soft touch-känslan”, medan de egenskaperna hos den zonindelade madrassen ger nödvändigt stöd. Med sin överlägsna sovkomfort och unika förmåga att transportera fukt, är detta en bäddmadrass för de med de högsta kraven på komfort.

Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord. Du kommer att uppleva ett fantastiskt stöd för kroppen och särskilt ryggraden, vilket i sin tur leder till lindring av rygg- och nacksmärta. Madrassen uppfyller Oeko-Tex första klasstandard och anpassad för allergiker och spädbarn. Den förhindrar liggsår genom optimalt ortopediskt stöd och lindrar trycket på kroppens mest utsatta områden.


Softlines Seng 720251
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.