• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Comfort ställbar säng 90x200 - ljusgrått

Comfort ställbar säng 90x200 - ljusgrått

200x90x67 cm
16 995,-
Skjærgaard Comfort ställbara sängar är i samma familj som Comfort Kontinental och Comfort förvaringssäng, där alla har 7-zoners Therapy®-pocketfjädring i madrassen samt mjuka axel- och höftzoner för optimalt stöd och komfort. Läs mer om produkten
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Se bild
Se bild
Se bild

OBS! Huvudgavel som är med på bilden är inte inkluderad i priset. Alla sängar som finns på lagret är med fasta madrasser som standard. När du väljer en medium eller extra fast madrass tillkommer det normalt en leveranstid på cirka 4 veckor.

Förväntat leveransdatum: 21.08.2024

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

check 25 års garanti*
SKU
720217
Oslagbart pris!
Comfort ställbar säng 90x200 - ljusgrått
Comfort ställbar säng 90x200 - ljusgrått Comfort ställbar säng 90x200 - ljusgrått

Comfort ger även justerbar och optimal komfort för ömma axlar och nackar, eftersom både fotänden och ryggen kan höjas individuellt. Detta märks tydligt då nedre ryggen slappnar av på ett fantastiskt sätt när man lyfter upp foten/ryggen (många använder kuddar mellan/under benen för att uppnå liknande effekt). Sängen har en H-split i bäddmadrassen som standard för att undvika att en skarv mellan sängarna, samtidigt som ryggen kan justeras individuellt. Standard är att fjärrkontrollen sitter fast med en spiralkabel på sängen men kan uppdateras till trådlös i beställningsalternativen. 
 

Produktegenskaper: 

 • 7-zons Therapy®-pocketfjädring i madrassen (250/M2)
 • Skumkomponenterna är i HR37/37-material (High Resilience polyurethane foam)
 • Elektrisk motor med fjärrkontroll ansluten till motor med kabel (ca 1–1,5 m räckvidd från sängens sida)
 • Ben 15 cm i aluminium eller trä (svart/natur)
 • Underdel/låda av 20 mm plywood med förstärkningar i båda ändar/fästpunkter för mekanism. Alla mekaniska delar är epoxy-emaljerad.
 • Överdraget på bäddmadrassen kan tvättas i 60 grader.
 • Madrassen finns i medium eller fast

Bäddmadrass:

 • TigerTouch ingår i priset. 

Montering:

 • Mestadels monterad
 • Skruva in benen i ramarna
 • Lägg på bäddmadrass

Underhåll:

 • Dammsug madrasserna och tyget på sängen med jämna mellanrum.


Generelt:
 • SKU: 720217
Vis all produktinformasjon

Med GeLatex® bäddmadrass får du en 8 cm tjock bäddmadrass där den ena liggytan är gjord av högkvalitativ Latex och den andra sidan är en mycket ventilerande Gel med en kylande effekt. Med denna bäddmadrass har du alternativ som gör att du kan anpassa dig efter säsong och temperatur och på så sätt uppnå perfekt sovkomfort året runt. Bäddmadrassen är antibakteriell, medeltålig, ger optimalt ortopediskt stöd och ät ekologiskt certifierat. Med sina tekniska egenskaper, anpassningsförmåga och ergonomiska egenskaper är GeLatex en bäddmadrass för de extra kräsna.

TigerTouch®-bäddmadrassen är för de flesta det bästa valet. TigerTouch® känns omslutande och mjuk med exklusivt högelastiskt skum av mycket hög kvalitet. Med denna bäddmadrass säkerställs det att du får den bekväma "Soft touch-känslan”, medan de egenskaperna hos den zonindelade madrassen ger nödvändigt stöd. Med sin överlägsna sovkomfort och unika förmåga att transportera fukt, är detta en bäddmadrass för de med de högsta kraven på komfort.

Med MemoryFoam VitaRest®-bäddmadrass får du väldigt specifika egenskaper och nästan oslagbar komfort. Hur det formar sig efter kroppen och "kommer ihåg" din position i sängen måste upplevas och kan nästan inte beskrivas med ord. Du kommer att uppleva ett fantastiskt stöd för kroppen och särskilt ryggraden, vilket i sin tur leder till lindring av rygg- och nacksmärta. Madrassen uppfyller Oeko-Tex första klasstandard och anpassad för allergiker och spädbarn. Den förhindrar liggsår genom optimalt ortopediskt stöd och lindrar trycket på kroppens mest utsatta områden.


Softlines Seng 720217
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.