• check

  Massor för pengarna

 • check

  365 dagars öppet köp

 • check

  Snabb leverans

Grimstad hörnsoffa 3C3 - beige

Grimstad hörnsoffa 3C3 - beige

320x320x85 cm
26 995,-
Längd: 320 cm - Djup: 320 cm Läs mer om produkten
Se bild
Se bild
Förväntat leveransdatum: 22.08.2024

Lastebil Fast lågt fraktpris Kr 990,-
Gotland och Norrland har andra rater.

SKU
700123
Oslagbart pris!
Grimstad hörnsoffa 3C3 - beige
Grimstad hörnsoffa 3C3 - beige Grimstad hörnsoffa 3C3 - beige

Grimstad är en serie stora och rymliga hörnsoffor. Soffan levereras i många olika kombinationer, med divaner och/eller hörn och öppna gavlar. De tjocka och bra kuddarna, tillsammans med de många ligg/sittplatser man kan få, gör denna soffa perfekt för både familjemys och filmkvällar.

Ramverk

Själva möbelramarna är huvudsakligen byggda av massiv plywood och massivt trä med vissa detaljer av spånskivor. Här får du en kvalitetssoffa som är solid och hållbar.

Sittdynorna

Sittdynorna är tillverkade av HR-skum (High Resiliance) på cirka 35 kg, vilket är standard för en skandinavisk soffa. Sittdynorna är placerade ovanpå ett lager Nozag-fjädrar som tillsammans med skumdynan ger dig en sitt- och liggkomfort du kan njuta av i timme efter timme. Observera också att alla kuddar har avtagbara överdrag med dragkedja. Dessa kan tvättas i tvättmaskinen i handtvättprogrammet.

Ryggdynorna

I ryggdynorna finns en sammansättning av fiberkulor och slipat skum. När dessa två är blandade uppnås en mjukhet och fasthet som uppfyller de högsta kraven för bästa sittkomfort och hållbarhet. I varje dyna fördelas denna skumsammansättning över flera kanaler. Detta säkerställer att kudden behåller sin ursprungliga form över tid. Detta är en betydande fördel jämfört med ryggkuddar utan kanaler som kommer att kollapsa. Ryggkuddarna är också vändbara. Dessa kan tvättas i tvättmaskinen i handtvättprogrammet.

Textilier

Tyget vi har valt att använda uppfyller alla testkrav för "hård användning". Läs mer om vilka krav som ställs här.

Slitstyrka

Tyget har genomgått "Martindale®-testet". Läs mer om vilka krav som ställs här. För att uppnå denna klassificering måste tyget tåla över 25 000 belastningscykler.

Ljusäkthet

För att undvika blekning på grund av solljus har detta tyg en ljusfastighetsgrad på 4.

Pilling/Noppor

Tyget har betyg 4 (maximal poäng är 5) när det gäller pilling/noppor. Med andra ord är tyget vävt tätt, tråden är ytbehandlad och kommer varken fransa eller avge lösa partiklar vid användning.


 • Sittehøyde 43 cm (Med 5 cm standard bein)
  Sittedybde 59 cm

Generelt:
 • SKU: 700123
Vis all produktinformasjon
Recensioner
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.